Vez na kopnu


Blizina autoceste čini marinu idealnim mjestom za brzo spuštanje i dizanje plovila ili duže korištenje veza na kopnu, što upotpunjavaju servisni stručnjaci koji posluju unutar marine.

Na suhi vez marine Agana moguće je smjestiti cca 70 plovila.

Usluge marine na kopnu: 
 travel lift 40 t
 hidraulična kolica 20 t
 viljuškar 2 t

Cijena veza na kopnu uključuje:
 priključak za vodu
 opskrba električnom energijom (16A ili 32A)

*Posebna ponuda LJETNI VEZ KOPNO 01.05. do 30.09. (mjesečni vez kopno  -50%, podmetači/ležaljke samo za prvi mjesec uključeni u cijenu veza), vrijedi samo za tranzitna plovila koja su prethodno rezervirala tu uslugu, sukladno raspoloživosti marine. Za više informacija, molimo kontaktirajte recepciju marine. Zatražite ponudu

Zbrinjavanje opasnog otpada u marini Agana


Sukladno odredbama Zakona o zaštiti okoliša te pratećih propisa istog, opasni otpad se prikuplja odvojeno i privremenno skladišti u spremnicima koji su smješteni unutar kaveza sjeverno od glavne zgrade.

Vlasnici, odnosno korisnici svih plovila koji samostalno servisiraju plovila u marini Agana, dužni su opasni otpad predati na zbrinjavanje osoblju marine. U slučaju nepropisnog odlaganja opasnog otpada, istima će se naplatiti kazna sukladno aktualnom cjeniku usluga marine, u iznosu od 1.000€.

Kontaktirajte nas na:

Tel: +385 21 889 411
Fax: +385 21 889 010